Aşıdan kombinezona nasıl geçtiniz yahu?

Sosyal medyada bu kez ‘kombinezon’ challenge’ı başlamış. Kadınlar askılı bluzlu fotoğraflarını paylaşıp #kombinezonchallenge etiketiyle paylaşıp duruyor. Ne sebeple başladığı konusunda...

Sosyal medyada bu kez ‘kombinezon’ challenge’ı başlamış. Kadınlar askılı bluzlu fotoğraflarını paylaşıp #kombinezonchallenge etiketiyle paylaşıp duruyor. Ne sebeple başladığı konusunda fikrim yoktu çünkü bu akımlara yetişmem imkansız! İşin peşine düşünce öğrendim ki, aşı karşıtları sebep olmuş! Ne alaka derseniz, olay zaten başlı başına tuhaf... Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, aşı karşıtı miting öncesi bir TV kanalına değerlendirmeler yapmış ve aşı karşıtlarının hedefi haline gelmiş.

Bu kitle, bir süre sonra Şenol’un askılı elbiseli görüntüleri üzerinden #KombinezonluEsin diye hakaretlere başlamış. Kadınlar durur mu? Askılı bluzlarla poz verip #kombinezonchallenge başlatıp Esin Şenol’u yalnız bırakmamış. Burada kombinezon diyerek askılı bluz üzerinden bir kadına saldırmanın acizliğini, sakilliğini es geçerek sormak istiyorum: Kombinezon olsa ne olacak? Senin aşı argümanlarınla kombinezonun alakası ne?

Psikolojik şiddetle kadınlara geri adım mı attıracaksınız? Hem siz aşı karşıtı açıklamalar yapan bir erkek bilim insanı olunca ne yapıyorsunuz? Donunun rengini mi diline doluyorsunuz? Aşı olmak ya da olmamak üzerinden süren son derece ciddi bir tartışmayı kombinezona bağlayan bir kafaya, aşının gerekliliğini nasıl anlatabilirsin ki? Allah akıl versin demekten başka diyecek bir şey yok!

TACİZCİ HOCA!

Adam çıkmış pişkin pişkin ve mest şekilde öğrencisine yaptığı rezilliği anlatıyor. Bu nasıl bir genişliktir ya? İstanbul Teknik Üniversitesi’nde hocalık yapan, ünlü akademisyen Celal Şengör’den bahsediyorum. Bir videoda, öğrencisine kızıp nasıl eteğini kaldırdığını ve poposuna tokat attığını anlatıyor ya… Kimse yaşlı babacanlığına ya da müthiş bir akademisyen olmasını diline dolamasın lütfen. Bunun adı düpedüz tacizdir. Kendisinin adı da bundan sonra Tacizci Hoca’dır benim için, nokta!

ŞİRKETİ SİNİRLENDİRMEYİN!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 145 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar