Acımazsınız!

Geçen yıl nisan ayında üçüncü kez anne olan Cambridge Düşesi Kate Middleton; doğumdan saatler sonra hastane önünde, son derece şık ve bakımlı şekilde, basına gülümseyerek poz veriyordu......

Bütün dünya onu alkışlarken, kısa sürede toparlandığı için herkes onu hayranlıkla izlerken, tek bir kişi o görüntüleri gerçekçi bulmuyordu: Dünyaca ünlü oyuncu Keira Knightley.

Kendisi de kısa süre önce doğum yapmıştı ve Düşes’i çocuk doğurmakla ilgili ‘kanlı sancılı gerçekleri gizlemekle’ suçluyor ve şöyle diyordu: “Acılarımızı, vücudumuzun bölündüğü gerçeğini sakla, göğsümüzden süt sızmasını sakla, hormonlarımızın değiştiğini sakla.

Şık görün Kate! Yedi saat önce kan ve çığlıklar içinde verdiğin mücadeleyi sakla, poz ver!” Böyle diyordu ve dünyanın en gerçekçi itirazıydı belki de. İçinden canlı çıkarmış bir kadının hemen eski haline dönmesinin beklenmesi büyük acımasızlık gerçekten.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar