“Son Başbakan Yıldırım”

Ak Parti iktidarları döneminde, hizmetleriyle ve nüktedan kişiliği ile öne çıkan isim Başbakan Binali Yıldırım oldu. Ulaştırma alanında ülkemizin geldiği nokta ortada. Girilen tüm seçimlerde...

Ak Parti iktidarları döneminde, hizmetleriyle ve nüktedan kişiliği ile öne çıkan isim Başbakan Binali Yıldırım oldu. Ulaştırma alanında ülkemizin geldiği nokta ortada. Girilen tüm seçimlerde ulaştırma ve sağlık alanında yapılan hizmetlerin ekmeği çok yendi. Gerçekten ülkemiz çok gelişti. Hemen hemen her ilde havaalanı var. Atın, eşşeğin gitmediği illere otoban yapıldı. Hem doğu gelişti hem batı gelişti. 3. köprü, 3. havalimanı gibi büyük projeler de başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliği ve Binali Bey’in vizyonu ile gerçekleşti.

Erzincanlı Topal Dursun’un oğlu Binali Yıldırım sıfırdan gelerek bu ülkede başbakan oldu. Bu memlekete de teşekkür etmek gerekir. Bu ülke Erzincanlı Topal Dursun’un oğlunu başbakan yaptı. Bu memlekete seçimleri getiren devlet büyüklerimize, cumhuriyet idaresi ve seçme hakkını getirenlere teşekkür etmek gerekir.

Kendisi ile hep barışık oldu Binali Bey. Yavaş konuştu ama hızlı icraat yaptı. Mütevazı ve dervişane bir tavrı vardı. Cumhurbaşkanımızla vefalı yol arkadaşlığı yaptı. 17-25 Aralık darbe sürecinde Cumhurbaşkanımızla birlikte hedefe konuldu. Yolsuzluk ve usulsüzlük yaptı denilerek algı operasyonlarına maruz kaldı. Ama kendisi çizgisini bozmadı. Cumhurbaşkanımızın yanında dik durdu. En zor zamanlarda cesur ve sadık idi.

Kendisi ile dalga geçmeyi hep başardı. İzmir’de oy kullandıktan sonra gazetecilere ‘Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağız’ diyecek kadar hoşgörülüydü. Yine Türkiye İhracatçılar Meclisinde yaptığı bir açıklamada ‘dükkânı kapattık’ diyerek kendisi ile barışık olduğunu gösterdi.

Binali Yıldırım’ı en çok neyle hatırlayacaksınız sorusuna 15 Temmuz gecesi yaptığı darbe karşıtı açıklamayla hatırlayacağım. Herkes korkuya kapılmışken, Ankara’nın üzerine karamsarlık çökmüşken ülke genelinde insanlar acaba darbe başarılı olacak mı derken Binali Bey’in “Bu bir kalkışmadır. Bir avuç darbeciye prim vermeyin. Biz bu darbecileri hukuk önüne çıkaracağız” diyerek milletin gönlüne su serpti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 101 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 749 Okunma Hamas terör örgütü diyen CHP değil mi? 09 Nisan 2024 | 206 Okunma Yeniden Refah Partisi kaybettirdi…! 07 Nisan 2024 | 663 Okunma CHP’nin DEM’le imtihanı yakında başlayacak... 04 Nisan 2024 | 812 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar