Sneijder’e bak CHP’ye bak!

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı skandal açıklama Türk ekonomisine ve Türk turizmine büyük bir darbedir.Türkiye’nin ana muhalefet partisi sorumluluğunda değil de, bilinçli bir şekilde...

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı skandal açıklama Türk ekonomisine ve Türk turizmine büyük bir darbedir.

Türkiye’nin ana muhalefet partisi sorumluluğunda değil de, bilinçli bir şekilde sorulan ve Almanya’nın arzu ettiği cevapların da ötesinde istediklerinin de fazlasını vermek, Almanya’daki bazı çevrelere doğrudan hizmet anlamı taşımaktadır.

Türk siyasi tarihinde böylesi skandal bir açıklama pek hatırlamıyorum. Kendi ülkesinin ekonomisine turizmine darbe vuracak bir açıklama Sayın Kılıçdaroğlu’na yakışmamıştır.

Kılıçdaroğlu, Ankara’daki CHP merkezinde bir röportaj veriyor.

Alman muhabir almak istediği cevabı da içinde olan bir soru soruyor. “Bir araştırmaya göre Almanların yüzde 90’ı Türkiye’de tatil yapmak istemiyor, çünkü yanlış bir tişört veya yanlış bir fıkra yüzünden tutuklanmaktan korkuyorlar. Bu korku yerinde bir korku mu?” sorusunu yapıştırıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 281 Okunma İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 611 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 152 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 754 Okunma Hamas terör örgütü diyen CHP değil mi? 09 Nisan 2024 | 209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar