Kontrollü darbe yalanı

15 Temmuz kanlı darbe girişimine karşı 81 vilayetimizde “Anma ve anlama etkinlikleri” düzenlendi. Bu etkinlikler çerçevesinde şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle andık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip...

15 Temmuz kanlı darbe girişimine karşı 81 vilayetimizde “Anma ve anlama etkinlikleri” düzenlendi. Bu etkinlikler çerçevesinde şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle andık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin feraseti sayesinde bu kanlı darbe girişimi püskürtüldü. İktidarı ve muhalefeti ile bu kanlı darbeye karşı iyi sınav verdik. Yenikapı meydanında bütün siyasiler bir araya geldi. Darbeye hep birlikte “hayır” denildi.

Keşke darbeye karşı bu anlamlı duruş, “Yenikapı ruhu” devam etseydi. Yenikapı’da Ak Parti, CHP ve MHP bir araya gelerek barış ve kardeşlik mesajı verdiler. Darbeye karşı sivil iradenin yanında olduklarını belirttiler. Ancak daha sonra CHP Genel Başkanı bu hain darbe girişimini sulandırmak için “kontrollü darbe” dedi. 

Bu cümle, şehitlerimizin kanını sızlattı. 

Gazilerimizi üzdü.

Fetö başta olmak üzere uluslararası medya, sivil toplu örgütleri de bu hain darbeyi meşrulaştırmak için dezenformasyon yapıyorlar. 

PKK müntesipleri ve Fetöcüler bütün dünyada Sayın Erdoğan’ı kötülemek için lobi yapıyorlar. “Bu ülkede özgürlük yok” diyorlar. Hadi CHP Genel Başkanını anladık ta ya AK Parti içindeki işgüzarlara ne demeli. 15 Temmuz darbe girişiminin “iç savaş girişimi” olduğunu anlamayanlara ne demeli?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.226 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 281 Okunma İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 611 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 154 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 754 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar