Erdoğan kazandı, Ak Parti neden kaybetti?

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in ilk turda seçilmesi hem ülkemiz hem de ümmet için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim boyunca ‘Yerel Medya Soruyor’ programları çerçevesinde...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in ilk turda seçilmesi hem ülkemiz hem de ümmet için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim boyunca ‘Yerel Medya Soruyor’ programları çerçevesinde Anadolu’yu dolaştık. Halkın nabzını tuttuk. Son beş seçimde halkın nabzını yakından tutma imkânımız oldu. 

Çok şükür ki seçim sonuçlarında yanılmadık. Masa başında oturmak yerine alanı dolaştık. Bu noktada önemli birkaç tespitimi siz değerli okuyucularımla paylaşmak isterim. 

Yerel Medya Soruyor programı çerçevesinde Rize Güneysu’da Sayın Erdoğan’ın evinde program yapma imkânımız oldu. O programda da Cumhurbaşkanımıza kendisi ile partisi arasında ciddi bir makas farkının olduğunu belirttim. Programda da kendisine sordum. 

Seçim sonuçları açıklanınca bu tespitim doğru çıktı. Bu sonuçlardan sonra Cumhurbaşkanımız ümit verici bir konuşma yaptı. Ak Parti neden az oy aldı. Bu konuda ders aldık. Araştırma yapacağız dedi. Ben de kendisine buradan mütevazı bir katkı yapmak isterim.

Bir kere metal yorgunluğu kavramının içi doldurulamadı. Alanda gezerken en çok gördüğüm eleştiri yeni yüzler yerine eski isimlerin listelerde geniş oranda yer bulmasıydı. Hangi ile gitmişsek liste tartışması gördük. Denilebilir ki her zaman liste tartışması olur. Elbette olur ancak bu seçimdeki kadar liste eleştirisi hiç duymadım. Listelerden dolayı Ak Parti en az 20 vekil kaybetti. Parti büyükleri ve teşkilat mensupları da bu konuda eksiklik olduğunu kabul ediyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hocalar, masonlar, localar Erdoğan gitsin diyor... 28 Mart 2024 | 2.315 Okunma Pazar akşamı haberlerde... “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum oldu...” 26 Mart 2024 | 1.188 Okunma Ankara umut tazeledi... 24 Mart 2024 | 416 Okunma Ankara il ne yapıyor? 21 Mart 2024 | 581 Okunma Yavaş fakirlik… Altınok umut… 19 Mart 2024 | 474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar