Dünya medyası Ankara’da buluştu

Anadolu Yayıncılar Derneğimiz tarafından organize edilen, ilki Konya-Karaman’da gerçekleştirilen Uluslararası Medya Kurultayı, 20 – 21 Eylül tarihleri arasında bu sene Ankara’da yapıldı. Yer olarak ise Türk...

Anadolu Yayıncılar Derneğimiz tarafından organize edilen, ilki Konya-Karaman’da gerçekleştirilen Uluslararası Medya Kurultayı, 20 – 21 Eylül tarihleri arasında bu sene Ankara’da yapıldı. 

Yer olarak ise Türk tarihi ve Türkiye demokrasisi adına önemli bir yere sahip olan, bir dönem acıların yaşandığı Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni seçtik. Kurultayda yer alan medya çalıştayı burada bulunan mahkûmlar yemekhanesi toplantı salonunda yapıldı. Kurultaya yerli ve yabancı 200 civarında gazeteci katıldı. 

Açılış konuşmasını dernek başkanı olarak ben yaptım. Yerel medyanın sorunlarını ifade ettim. Ancak bana göre daha önemli olan bir konuya da değindim. Yerel medya milli ve yerlidir diyerek şunları söyledim: 

“Yerel medyadan darbeci olmaz. Yerel medyadan ara rejimci olmaz. Yerel medyadan mandacı olmaz. Yerel medya sakız orucu bozar mı diye magazin yapmaz” dedim.

Ayrıca yerel medyanın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a 17-25 Aralık FETÖ darbesi ve 15 Temmuz askeri kalkışmaya karşı destek olduğunu belirttim. Etkinliğimize katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ  medyamızın dünü ve bugününe ilişkin oldukça nitelikli bir konuşma yaptı. 

Ve şunları söyledi: “Artık Türkiye’de demokrasimizi baltalama dönemi tarihe kavuşmuştur, Türkiye’de darbeler, darbeciler dönemi kapanmıştır. Bundan sonra Türkiye’de demokrasiyi askıya almak, hukuk devletini yok etmek, darbe yapmak isteyenler, TRT’yi veya Ankara’daki birkaç yeri ele geçirmekle bu işi başaramayacaklarını öğrendiler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hocalar, masonlar, localar Erdoğan gitsin diyor... 28 Mart 2024 | 1.032 Okunma Pazar akşamı haberlerde... “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum oldu...” 26 Mart 2024 | 1.161 Okunma Ankara umut tazeledi... 24 Mart 2024 | 416 Okunma Ankara il ne yapıyor? 21 Mart 2024 | 581 Okunma Yavaş fakirlik… Altınok umut… 19 Mart 2024 | 471 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar