Burak Erdoğan gözaltına alındı yalanı...

Önceki yazımda belirtmiştim. Zarrab davası boyunca Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ekonomiye yönelik bir takım komplolar olabilir. Bunun ipuçları gelmeye başladı. Mesele, 2019 yılında yapılacak...

Önceki yazımda belirtmiştim. Zarrab davası boyunca Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ekonomiye yönelik bir takım komplolar olabilir. Bunun ipuçları gelmeye başladı. Mesele, 2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı yıpratmak. İlk işaret fişeğini Kemal Kılıçdaroğlu attı. Bir grup konuşmasında Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yönelik “Ailenizden birinin, eniştenin, çocuklarının yurt dışında parası var mı? Yurt dışına yüklü para yolladınız mı?” diye sorarak yolsuzluk algısı oluşturmaya çalıştı. Cumhurbaşkanımız da bu iddiaların iftira olduğunu belirterek, “Bunu ispatlayın cumhurbaşkanlığını bırakırım diyerek hodri meydan” dedi.

Anlaşılan hem içeriden hem de dışarıdan bu tür algı operasyonları yürütülecek. Hedef bağımsız Türkiye’nin önüne geçmek. Erdoğan ve ailesi yıpratılırsa Türkiye diz çökecektir. Batılılar bunu biliyor. Erdoğan ve ailesine neden saldırıyor? Çünkü Erdoğan milli üretim diyor. Milli sanayi diyor. Bağımsız dış politika diyor.

Önceki gün sosyal medyada Cumhurbaşkanımızın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan ile ilgili İtalya’da gözaltına alındı haberi çıktı. Bu haber tamamen yalan ve yıpratmaya yönelik olduğu Burak Bey’in avukatının açıklamalarıyla ortaya çıktı. Nitekim Cumhurbaşkanımızın danışmanı Mustafa Varank avukatın açıklamasını yayınlayarak bu haberi yalanladı. Avukatın açıklaması şöyleydi:

“Bu akşam saatlerinden itibaren bir kısım Twitter hesaplarından, müvekkilim Ahmet Burak Erdoğan’ın İtalya’da gözaltına alındığına ilişkin bilgiler verilmiştir. Bu bilgiler yalandır ve belirli bir amaca hizmet etmek için kasıtlı olarak uydurulmaktadır. Bu yalan ve yanlış bilgilerin, hangi kirli ellerin ürünü olduğu aşikârdır. Bu yalan haberlerle gündemi değiştirmek isteyen kirli ittifaklarla hukuki mücadelemiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 Ahmet Burak kardeşimizi ben hiç görmedim. Para, şöhret, makam bu konularla uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi olduğu anlaşılıyor. Bir kere bile Cumhurbaşkanımızın toplantısında görmedim. İstese benim babam cumhurbaşkanı havasını basamaz mı? Mütevazı bir biçimde yaşıyor. Biz ne bakan, ne başbakan, ne cumhurbaşkanı çocukları gördük. Havasından yanına varılmıyordu. Ahmet Bey’i ben bir toplantıda görmedim.

Memleketin böyle düzgün ve mütevazı insanlara ihtiyacı var. Bu haberde de amaç Erdoğan ve ailesini yıpratmak. Memleket kalkındı. Milletin cebi para gördü. Kendi arabamızı yapıyoruz. Bundan bazı batılı dostlarımız ve onların yerli işbirlikçileri rahatsız oluyorlar. Kimse kusura bakmasın mili devlet olacağız. Buradan bir uyarı yapmak isterim. Seçimlere yakın sansasyon oluşturmak için bazı gözaltı girişimleri olabilir. Bu tezgâh, gözaltılar, hükumeti zora sokmak için yapılabilir uyanık olmak gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 693 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 281 Okunma İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 611 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 154 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 754 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar