Afrin harekâtı seçim kazandırır mı?

Bugünlerde Zeytin Dalı harekâtı ile yatıp kalkıyoruz. Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. PKK ve PYD eksenli şer cephesine karşı askerlerimiz vatanımızı koruyorlar. İktidarı ve muhalefetiyle birlikte olmamız gereken...

Bugünlerde Zeytin Dalı harekâtı ile yatıp kalkıyoruz. Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. PKK ve PYD eksenli şer cephesine karşı askerlerimiz vatanımızı koruyorlar. İktidarı ve muhalefetiyle birlikte olmamız gereken günlerden geçiyoruz. Milli meselelerde bir olamazsak bu vatanı nasıl koruyacağız. Millet olma vasfı bugünlerde ortaya çıkıyor. Ortak bir hüznü ya da sevinci paylaşmıyorsak millet olma vasfını kazanamayız.

Muhalefet partileri şimdilerde Afrin’e yaptığımız harekâtı bir seçim hamlesi olarak görme ucuzluğuna düşüyorlar. Hükumet seçime gidecek o nedenle Afrin’e harekât düzenliyor diyorlar. Bunu söylemek gaflet değilse ihanettir. Ülkemizin burnunun dibinde bir terör devleti kuruluyor. ABD ve Batılılar, Kuzey Suriye’de bir PKK devletçiği kurduruyorlar. Bunu göre Cumhurbaşkanımız ve Hükumetimiz dirayetli davranarak ülkemizin bekası için çalışıyorlar.

Irak’ta yirmi yedi yıldır Amerikan işgali var. Suriye’de yaklaşık on yıldır bir iç savaş var. Bu iç savaşı Türkiye’ye taşımak istiyorlar. Ülke olarak sessiz kalalım deme lüksüne sahip değiliz. Siz isteseniz de istemeseniz de savaş sizi buluyor. Bakın Reyhanlı ilçesine atılan bir roket on yedi yaşında bir genç kızımızı uykusunda vurdu. Masum bir yavrumuzu teröristler katletti.

Cumhuriyet Halk Partisi bazı yöneticileri, HDP yöneticileri ikide bir çıkıp operasyonu eleştiriyorlar. Özgür Suriye Ordusu’nu eleştiriyorlar. Hükumeti savaş çığırtkanlığı yapmakla suçluyorlar. Savaşa hayır diyorlar. Sanki savaşı çıkartan Türkiye. Kardeşim siz savaşa hayır diyeceğinize teröre hayır desenize. Yıllardır kan döken, Mehmetçiklerimizi ve Kürt kardeşlerimizi öldüren PKK terörüne neden dur demiyorsunuz. Bazı aydınlar, yazarlar ikide bir savaşa dur diyorlar. Kimse savaş istemiyor ki. Bir tek Mehmetçiğimizin şehit olmasına gönlümüz razı değil. ABD ve onların piyonları ülkemizi bölmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu hainlere direniyor. Devleti yeniden rotasına sokuyor. Devleti yeniden millileştiriyor. Mandacılar, PKK sempatizanlarını devletten temizliyor.

Afrin’e yapılan operasyon ülkemizin bölünmesinin önüne geçmek için yapılmıştır. Buradan açık açık yazıyorum. Bu harekât oy kaygısı ile yapılmış bir hareket değildir. Bir tek Mehmetçiğin kanı milyonlarca oydan daha değerlidir. Bu harekât iktidara oy getirecek o nedenle yapılıyor demek gaflet, delalet ve ihanettir. Meseleyi kavrayamamaktır. İdrak tutulmasıdır. Bunu ancak ve ancak gayri milli bir ruha sahip olanlar söyleyebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hocalar, masonlar, localar Erdoğan gitsin diyor... 28 Mart 2024 | 1.657 Okunma Pazar akşamı haberlerde... “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum oldu...” 26 Mart 2024 | 1.181 Okunma Ankara umut tazeledi... 24 Mart 2024 | 416 Okunma Ankara il ne yapıyor? 21 Mart 2024 | 581 Okunma Yavaş fakirlik… Altınok umut… 19 Mart 2024 | 471 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar