Türksat TL’ye dön…

Bugünlerde doların ülke ekonomimize verdiği tahribatı konuşuyoruz. ABD dünyayı bu dolar illeti ile sömürüyor. Üstelik bu para ABD’ye de ait değil. Bu para üç-beş aileye ait. Dünyayı bu para ile onlar...

Bugünlerde doların ülke ekonomimize verdiği tahribatı konuşuyoruz. ABD dünyayı bu dolar illeti ile sömürüyor. Üstelik bu para ABD’ye de ait değil. Bu para üç-beş aileye ait. Dünyayı bu para ile onlar yönetiyorlar. Rahmetli Erbakan Hocamla bir program yapmıştım. Rahmetlinin ölmeden önceki son programıydı. İnternete girip izleyebilirsiniz.

Bu programda Siyonizm ve ABD Dolarının hikâyesini anlatmıştı. Dünyanın nasıl yönetildiğini anlamak isteyenler bu programı tekrar tekrar izlesin. Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde ülkemiz lider ülke olma yolunda hızla ilerliyor. Milli sanayi kuruyor ve bağımsız dış politika izliyor. O nedenle ABD ve Batılılar ülkemize diz çöktürmek istiyorlar. Dolar üzerinden operasyon yapıyorlar. Cumhurbaşkanımız Doları bozdur kampanyası başlattı. Tüm vatandaşlarımız bu çağrıya uydu. Peki, gariban vatandaşımızı bu çağrıya uydu da devletin kurumları neden uymuyor.

Bu arada; Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş’ı tebrik ediyorum. Kendisi hac ve umre ziyaretlerinin dolarla yapılmayacağını söyledi. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına milli kuruluşumuz TÜRKSAT da uymalıdır. Adı bile Türk olan bu kuruluşun dolarla ödeme alması doğru değildir.

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Dolar bozdur kampanyasına katılarak üyelerimizle birlikte karınca kararınca dolarlarımızı bozdurduk. ABD’nin ülkemize ekonomik saldırısını asla kabul etmiyoruz. Ekonomik savaşa karşı tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi dimdik duruyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.

Bu ülkeye hizmet eden tüm milli kurumlarda Dolarla alışverişten vazgeçmelidir. TÜRKSAT kurumu yerel ve ulusal medyadan ödemeleri Türk Lirası üzerinden almalıdır. Bu milli kuruluşumuz Doları bırakmalıdır. Televizyonlara satışları Türk Lirası üzerinden olmalıdır. O nedenle TÜRKSAT’ın doları bırakıp TL’ye dönmesi gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yavaş fakirlik… Altınok umut… 19 Mart 2024 | 156 Okunma Seçimden sonra Gezi ayaklanması mı? 17 Mart 2024 | 694 Okunma CHP İl Binasında sayılamayan paralar… 14 Mart 2024 | 404 Okunma Erdoğan, ABD’den icazet mi aldı? 12 Mart 2024 | 764 Okunma HDP, Ankara’da CHP’yi destekleme kararı aldı… 10 Mart 2024 | 480 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar