Erdoğan’ın Osmanlı Tokadı

24 Haziran seçimlerine doğru hızla yol alıyoruz. Ülkemiz için kritik bir süreçteyiz. Bu seçimle ya tam bağımsız Türkiye olacağız. Ya da müstemleke olacağız. Koalisyon yıllarına geri...

24 Haziran seçimlerine doğru hızla yol alıyoruz. Ülkemiz için kritik bir süreçteyiz. Bu seçimle ya tam bağımsız Türkiye olacağız. Ya da müstemleke olacağız. Koalisyon yıllarına geri döneceğiz. O nedenle bin kere düşünüp öyle oy kullanmalıyız. 

Bu seçimlerde yetimlerin gözü, mazlumların gözü ülkemizde. Ümmet bu Türkiye’ye bakıyor. Biz büyük bir medeniyetin sahibi bir milletiz. Selçuklu, Osmanlı bu topraklarda adalet dağıttı. 

Bakınız Cumhurbaşkanımız ne diyor:

“Bu toprakları bize vatan yapan aziz milletim. 1071 Malazgirt Zaferi’nden bu yana bu topraklar bize yurt oldu. Bizim devletimiz Söğüt’te çadırlarda kuruldu. Dedem Osman Gazi’nin rüyası hakikat oldu. Devletimiz adalet sevdasıyla büyüdü. Bursa ve Edirne’de kök saldı. Sultan Fatih bizim ceddimizdi. Kudüs’ü alan Selahattin Eyyubi bizdik. Kanla alınan toprak, parayla satılmaz diyen Abdülhamid bizdik. Çanakkale’de canını veren, düşmana geçit vermeyen bizdik. 28 Şubat’ta milletin inancını boğmaya kalkıştılar. Her darbede acı çeken biz olduk. Varlığımıza, huzurumuza, refahımıza kastettiler. Yılmadık, yıkılmadık. Erdem irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırdık. Hep birlikte büyüdük, hep birlikte özgürleştirdik. Biz durmadık, onlar da durmadı. 27 Nisan’da bir e-muhtıra ile karşımıza çıktılar. Biz milletin iradesine sahip çıktıkça onlar daha da öfkelendi. Geri durmadık, diklenmedik, dik durduk. Onların küresel efendilerine de eyvallah etmedik.”

Sevgili okurlarım cumhurbaşkanımız işte bu yüzden hedef haline geldi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 604 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 152 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 752 Okunma Hamas terör örgütü diyen CHP değil mi? 09 Nisan 2024 | 206 Okunma Yeniden Refah Partisi kaybettirdi…! 07 Nisan 2024 | 666 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar