Yerli ve milli platform

Exxen, Acun’un yeni kanalının ismi. Muhtemel uluslararası havası olsun istendi. İlk ben yazdım, temmuz ayında ufak bir yorum da yaptım ne olabileceğine dair platformun. Epey bir dizi yapım işine girecekler.

Exxen, Acun’un yeni kanalının ismi. Muhtemel uluslararası havası olsun istendi. İlk ben yazdım, temmuz ayında ufak bir yorum da yaptım ne olabileceğine dair platformun. Epey bir dizi yapım işine girecekler. Dikkatimi çeken Özgü Namal oldu. 2013 yılında bırakmıştı. Çok yeni eşini kaybetti. Büyük bir acı. Listeye bakınca büyük sürpriz olarak bu işi gördüm. “Daha bu için buzdağının görünen yüzü” dediler. Sadece kendi işleri olacak. Mesela benim duyduğum, dışarıdan film alınmayacak. Kendi yapımları olacak. Yine kulağıma gelen, içerikler “Ailenin izleyebileceği kıvamda olacak” sözü aslında büyük rakibin dizi içeriklerine de bir gönderme!

‘Rahatlıkla izlenebilecek’

Geçenlerde ülkemize yeni giriş yapan dijital platformu izlemek istedik. “Akıllı televizyon değil, kutu almanız gerekiyor izlemek için” dediler. Şimdi bizim televizyon da iyi bir marka yani. Hani çok da eski değil. Bir platformu, televizyondan izlemek için kim oturup yenisini alır?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar