Sorun çok komedi yok

Televizyon yayıncılığı ve diziler üzerine bir öğretim görevlisi olarak çok samimi yorumlar yapar Mert Gürer. Kocaeli Üniversitesi İletişim Bölümü öğretim üyesidir.

Televizyon yayıncılığı ve diziler üzerine bir öğretim görevlisi olarak çok samimi yorumlar yapar Mert Gürer. Kocaeli Üniversitesi İletişim Bölümü öğretim üyesidir. Bir yılın kısa değerlendirmesini istedim özetledi: “2020 yılı içerisinde yayınlanan dizileri içeriklerine göre değerlendirdiğimizde ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Kırmızı Oda’ ve ‘Masumlar Apartmanı’ gibi örnekler ile ikili ilişkileri ve ruhsal durumları merkezine alan dram ağırlıklı konuların öne çıktığını görüyoruz. İnsanların rahatlamaya ve kaygılarından kurtulmaya en çok ihtiyaç duydukları bu dönemde, komedi türü dizilerin azlığı da dikkat çekicidir. Dizi türleri ve konuları bağlamında çeşitliliğin sınırlı kalması bireylerin farklı platformlardaki arayışlarını artırmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar