Şaşırmadım!

‘Bay Yanlış’ final yapıyor. Şaşırmadık. Özetle, bu yılın ‘romantik komedileri’ açmadı... Bu arada yurt dışı satışlarıyla amaca ulaşıldı diyebiliriz. Daha iyi bir senaryoyla her bir ‘romantik komedi’ dizimizin izlenmesi farklı olabilirdi.

‘Bay Yanlış’ final yapıyor. Şaşırmadık. Özetle, bu yılın ‘romantik komedileri’ açmadı... Bu arada yurt dışı satışlarıyla amaca ulaşıldı diyebiliriz. Daha iyi bir senaryoyla her bir ‘romantik komedi’ dizimizin izlenmesi farklı olabilirdi. ‘Gençliğim Eyvah’ da final kararı aldı. Dizi başladığında “Yeni iş ‘Gençliğim Eyvah’ başladı. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca ve Beyti Engin bir yanda, genç arkadaşlar diğer yanda! Senaryo, ah senaryo!” diye yazmışım.

FUTBOLU İZLEMEK ZEMİNDE BAŞLAR

Bizim lig maçları arasında ya da başlamadan önce, “Bakalım ne oluyor?” diye kumandayla diğer liglerin maçlarına bakıyorum. Halı gibi sahalar. Bizde başlıyor maç ‘yeter ki top sekmesin’ standardına razıyız. Çoğu yeni stat.

Son Galatarasay-Fenerbahçe maçında Ali Sami Yen Stadı’nın zemini evlere şenlikti. Trabzon, Antalya, Göztepe de öyle. İkinci ligde bir Ankaraspor-Adana Demir maçı vardı ki, sorma gitsin. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar