‘Sadakatsiz’ üzerine...

Ev ahalisi, “Konusu merak uyandırıyor” dedi. ‘Sadakatsiz’, bir uyarlama dizimiz daha. ‘Dr. Foster’ BBC yapımı 10 bölümlük yapımın uyarlaması. Türkiye bu konuda dizi sektöründe iyi bir yer aldı ve almaya devam ediyor.

Ev ahalisi, “Konusu merak uyandırıyor” dedi. ‘Sadakatsiz’, bir uyarlama dizimiz daha. ‘Dr. Foster’ BBC yapımı 10 bölümlük yapımın uyarlaması. Türkiye bu konuda dizi sektöründe iyi bir yer aldı ve almaya devam ediyor. Orijinalinden daha iyi iş yapan örnekleri var. ‘Sadakatsiz’, özellikle bu alanda uzman bir yapım şirketinin işi, Med Yapım’ın. 

Peki dizinin kendisi nasıl? Aldatmanın kendini ele verdiği ve bir katil polis kovalamacası kıvamına girdiği, enteresan bir gidişatı var. Cansu Dere, ‘Eyşan’ üzerine çok işler yaptı. Mesela bir ‘Anne’yle bunu kırdı. Dizi cephesinden mesela, ‘Sadakatsiz’de Asya karakteri için, “Çok içeriden bir oyunculuk var” yorumu geldi. Bizim dizilerin senaryolarında kadın kızar ama bir boyun eğme hali vardır... Asya’nın karşısında arkadaşları ve iş çevresiyle ‘erkek egemen’i kabullenmiş bir düzen var. Asya, düzenin adaletsizliğine karşı duran bir birey aslında. Bana bu projenin diğer uyarlamalarıyla ilgili şöyle bir bilgi geldi, “Dizinin ilk bölümleri düşük çıkıyor. Sonraki bölümler hem Kore, hem Fransa hem de İngiltere’de ilgi katlanarak gitti.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 102 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 177 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 166 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar