Romantik yazlıklar ne durumda?

Öncelikle şunu belirtelim; üç dizi için de ortak eleştiri; basmakalıp iş. Zengin adam, fakir kız, Yeşilçam hikayesi...

Evet öyle, hep de öyle olacak bu yazlık romantikler... Hayatın kendisi de öyle değil mi? Kademe kademe fakirlik, bir önceki sıra bir alttakinden daha az fakir, öyle bir piramidin içinde, kendi dizimizi oynuyoruz zaten. Bir de tabii işin gerçeklerini rafa kaldırma durumu var. Zengin adamın fakir kızı sevebileceğini görüp, sınıf farkının olmadığına da bir süre olsa da, inanıyorsun. Hoş bir pembe düş! Hikaye şu; bir derdin var mı anlatacak, basmakalıp da olsa. Ayrıntılarda, gözlemleri nasıl senaryonun mesela? 
‘Afili Aşk’ (Kanal D), ‘Benim Tatlı Yalanım’ (Star TV) ve ‘Her Yerde Sen’ (FOX) yarışıyor. Ev ahalisi izledi. Sıralama şöyle oldu; ‘Afili Aşk’, ‘Her Yerde Sen’ ve ‘Benim Tatlı Yalanım’. Hemen izlenimleri de aktarayım; ‘Afili Aşk’ baştan sona izlendi. ‘Bu kadar kadına şiddet eziyet varken, niye kız kardeşe eziyet eden abi karakteri yapılır?’ diye bir keyifsizlik oldu o kadar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar