‘Masterchef’te pişiyor evler acıkıyor!

MasterChef Türkiye’nin yemekleri hele pide, kebap yapıldığında bizim ev ahalisi fena oluyor. Mehmet Şef, “Sabahtan beri bir şey yemedim pideleri doğru yapın” diyor sonrasında lüp lüp götürüyor.

MasterChef Türkiye’nin yemekleri hele pide, kebap yapıldığında bizim ev ahalisi fena oluyor. Mehmet Şef, “Sabahtan beri bir şey yemedim pideleri doğru yapın” diyor sonrasında lüp lüp götürüyor. Soner Şef zaten her daim bizi iştahlandırıyor. Lokmayı öyle bir atıyor ki, sorma gitsin. Geçenlerde artık iş tavan yaptı. Yöresel pideler vardı menüde. Mehmet Şef zaten isimlerini ve özelliklerini anlatırken ağzımızın suyu aktı. Sonra tadım işinde iyice dağıldık. Ertesi gün pide siparişi verdik.

Bu sefer bildik pide değil de yarışmada sunulanlara yakın kim yapar diye araştırma yaptık. Karadeniz yöresine doğru gittik eleçema bir de üstüne tahinli pide... Yerken sorduk: Biz böyle olduysak, millet ne durumdadır? Bu işin ülke organizasyonunun tümünü neredeyse yapan bir sepetimiz var; Yemek Sepeti. Kendilerine sordum, “Bizim gibi kaç kişi oluyor?” diye.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar