Kaya, dizileri dolaşırsa...

Baktık, Binnur Kaya ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde... Zeynep, terapiye gitmiş. Ev ahalisi “Aaa diziler arasında terapi başladı galiba!” dedi. Aynı yazarın üç dizisi var. ‘Masumlar Apartmanı’nda da epey hasta mevcut.

Baktık, Binnur Kaya ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde... Zeynep, terapiye gitmiş. Ev ahalisi “Aaa diziler arasında terapi başladı galiba!” dedi. Aynı yazarın 
üç dizisi var. ‘Masumlar Apartmanı’nda da epey hasta mevcut. Önümüzdeki yeni bölümde kendilerini buraya da bekliyoruz.

GÖRÜNTÜ MUHTEŞEM!

‘Tarım Bizim Geleceğimiz’ adlı Kanal D belgeselini, bizim ev ahalisinin kökeni tarım olunca, özellikle izledik. Daha yeni susam geldi bir de haşhaş Selendi’den. Susam da susam yani... “Şehirde bulamazsın” dedi eşim. Yıllarca tütün ektiler. Toprağın kokusunu, tohumu bilir. 
Görüntü tarafı tek kelimeyle muhteşemdi. Çok geniş bir görsel çalışma yapılmış. Belgeselin tarımı anlatan görsel kısmı dört dörtlüktü. Hazırlanan metnin sunumunda Kıvanç Tatlıtuğ inandırıcı bir üslupta sundu. Gelelim içerik kısmına.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 168 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar