‘İyi Aile Babası’ hiç fena değil

Evet, kopukluklar var, ‘Ben şimdi ne yapacaktım?’ şaşkınlığı var. İşte tam o sırada bir espri geliyor, ters köşe yapıyor.

Evet, kopukluklar var, ‘Ben şimdi ne yapacaktım?’ şaşkınlığı var. İşte tam o sırada bir espri geliyor, ters köşe yapıyor. “Bunda iş var” diyorsun. Yani gidip gelmeleri olan bir ‘İyi Aile Babası’. 

Ev ahalisi birçok diyaloğa güldü. Mehmet Ali Pamuk (Çağlar Çorumlu), Aslı Pamuk (Şebnem Bozoklu), Arife Pamuk (Melek Baykal), Kerami Pamuk (Salih Kalyon), Rıfkı Pamuk (Timur Acar) daha ne olsun? Bitmiyor tabii... Aydan hemşire vardı (Beste Bereket) sonra Oğulcan (Berat Efe Parlar), Emre (Berke Üsdiken), Yağmur (Eslem Akar). Ve Yılmaz Gruda ki, sahnesi muhteşemdi. Sonra Ayhan Taş resmi geçidi oldu. İşin başında Selçuk Aydemir var. 

Mizah kıpırtılarının etkisi buradan kaynaklanıyor. Değişim olmuş ekipte ve yeniden yazım yapılmış. Biraz ilk bölüm aceleye gelmiş, kulağıma gelen... 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar