‘DR House' yerlisi hangi kanalda?

Bir ‘Dr. House’, sekiz yıl ABD’de oynayan (2004 - 2012), bizde de epey izleyici kitlesi olan bir dizi. Dünyada da ‘tanınmış diziler’ listesinde bulunur...

Uyarlaması çekilecek diye söylentiler çıkmıştı. Bu, doğru. Projenin uyarlama hakkını Karga7 Turkey aldı. Yapım TV 8’de yayınlanacak. Prensipte anlaşma sağlandı. Uyarlama önemli ve riskli. Çünkü bu karakter hayli uçlarda dolaşıyor. ‘Türk örf ve aile yapısına uygun’ olması lazım! Kulağıma gelen, Berkun Oya senaryoyu yazacak. Hemen dip notu vereyim; Oya’nın en son dizi işi ‘Masum’du ve pek bir severek izlemişti ev ahalisi. Hani ön yargı olabilir ama bu işin altından kalkar diye düşünmüyor değilim. Peki kimlerin adı geçiyor?
Olursa ekip iyi 
Ozan Güven, Timuçin Esen ve Okan Yalabık ekip için adı geçenler. Valla ben bu üç ismi de beğeniyorum. Biriyle kesin anlaşma sağlandı diyebilirim. 
Ha reyting ne olur? TV8 tam olarak ‘dizi izlenen kanal’ hüviyetine kavuşamadı. ‘Survivor’ kanalı görüntüsünü hâlâ  tam üzerinden atamadı. ‘Dr. House’ uyarlaması sürpriz yapabilir diyelim.  


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 167 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar