‘DOLUNAY’+’NO:309’= ’ERKENCİ KUŞ’

Star TV, yaz dizilerine başladı. Romantik komediler birbiri ardına gelecek. Baştan sabun köpüğü işler olduğunu kabul ediyoruz. Şablonun dibine vurulmasına karşı değiliz. Zengin adam, fakir kız muhabbetlerine...

Star TV, yaz dizilerine başladı. Romantik komediler birbiri ardına gelecek. Baştan sabun köpüğü işler olduğunu kabul ediyoruz. Şablonun dibine vurulmasına karşı değiliz. Zengin adam, fakir kız muhabbetlerine razıyız, abuklukların olabileceğini öngörebiliyoruz. 

Oyuncuların ve senaryonun ‘yazlık iş çıkartalım’ seviyesine de ‘eyvallah’ diyoruz. Bütün kabullenmelerin sonucunda ‘keyif tülbentimizden süzüle süzüle ortada hiç bir şey kalmaması tuhaf değil mi? Ekip, ‘No: 309’ ve ‘Dolunay’ dizilerinin karışımı... Her iki diziyi de makul uzunlukta izledi ev ahalisi... Ortak özellikleri; bir yere kadar gülümseten sahneleri ve senaryo gidişatıyla makul romantik komedilerdi. 

‘Hazır bu işe alışmış bir ekip var toparlayalım yeni bir romantik komedi yapalım’ dedikleri ‘Erkenci Kuş’ ise, ilk bölüm itibarıyla ev ahalisi tarafından ‘felaket’ olarak kabul gördü. “Oyuncuları tanıyoruz, biliyoruz ama, ne yaptıklarını izleyemedik” dediler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 106 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 171 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar