Depremde her görüntü verilir mi?

Eşimin Ayda bebeğin kurtarılmasını izlerken rahatsız olduğunu gördüm. Bu daha önceki örnekler için de geçerli. “Her ayrıntının verilmesi doğru değil” dedi. “Üç kare alınır ve bu servis edilir.

Eşimin Ayda bebeğin kurtarılmasını izlerken rahatsız olduğunu gördüm. Bu daha önceki örnekler için de geçerli. “Her ayrıntının verilmesi doğru değil” dedi. “Üç kare alınır ve bu servis edilir. Ne halde toprağın altında bilinmiyor ve siz her anını çekerek servis ediyorsunuz bu hiç etik değil” dedi. ‘Küçük Ayda’nın üzerinde giysileri yoktu ve biz onu o haliyle gördük.

O sırada çocuklar da TV izliyor. Onların travmalarını da düşünmezler mi?” dedi.  İnsanlar merak ediyor diye de bunlar gösterilmemeli.

DEPREMZEDENİN BORÇLARI OKUNDU

Ben de ekranın haber konusunda önde gelen isimlerine sordum. “Evet, bu konuda dikkat etmedik. Biraz daha az göstermek gerekir. Enkaz alanında bireysel görüntü kaynağını kesmek için bir şeyler yapmak lazım. Mesela kasklarda kameralar var. O kayıtlar da servis ediliyor” dedi biri.

Bir başka önemli isim şöyle bir örnek verdi; “Kişisel eşyalar için de aynı durum söz konusu. Bir depremzedenin çantası bulunmuş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar