Büyüktopçu yerine Sayan

‘Yemekteyiz’de Onur Büyüktopçu gidiyor, Seda Sayan geliyor... Sordum, “Yüzde 95” dediler. Programın son dönemlerde izlenme oranı epey gerilemişti.

Kulağıma gelen, Onur Büyüktopçu’nun da bu programdan ‘keyif almadığı’ yönündeydi. Söyleyeyim, ev ahalisi bu değişilikten hiç memnun kalmadı ve Şöyle bir tespitte bulundu: “Onur Büyüktopçu’yu izleyen bir kitle vardı. Programın seviyesinin düşmesiyle, onlar izlemeyi bıraktı. “ Zuhal Topal’ın gelişiyle, durumlar değişti. Sunucu, total izleyici kitlesine hitap ediyor. Nitekim öyle oldu ve kaynana soslu yemek programı, öne geçti. Şimdi ne yapılıyor? Topal’ın lisanından anlayan, hatta ondan daha kıdemli bir isim geliyor; Seda Sayan... ‘Reyting için biz neler yaparız?’ örnekleriyle dolu bir isim Sayan... Bu anlamda Topal’a sağlam bir rakip geliyor. Unutmayın, seviye daha aşağıları gider ve bu formatın da sonu gelirse, sürpriz olmaz.

BASKET MAÇINI İZLEYEMEDİK!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 102 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 177 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 166 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar