Bu iş reklama bakar!

Televizyon reklam gelirlerinde kayıp yaşanıyor. İnternet ortamı onu bazı ülkelerde yakaladı ve geçti. İspanya’da yeni rakamlar açıklandı.

Televizyon reklam gelirlerinde kayıp yaşanıyor. İnternet ortamı onu bazı ülkelerde yakaladı ve geçti. İspanya’da yeni rakamlar açıklandı. Televizyon, reklamdan yüzde 33.7 pay alırken; internet ortamı (dijital yayınlar, YouTube vs.) yüzde 38.6 olmuş. Tartışmalar, ‘Televizyon bitiyor mu?’ya geliyor. Televizyonun ne yapması gerektiği konuşuluyor. Fakat yine de tüketicinin aklında kalan markalar ekranda olanlar. Yani bütün iş ‘reklam’da bitiyor. Daha internetin bu konuda çok yol alması gerekiyor... Bizi de ilgilendiren ayrıntılar var.

TV neden böyle oldu?

Televizyonlarda ekrana gelen bazı ürünlerin inandırıcılığını yitirmesi, izleyicinin hayal kırıklığının nedenlerinden biri... Platformlardaki dizilerin yeni bir dil ve teknolojiyi yakalaması bir başka neden. Televizyonun o alışılagelmiş zamanımızın, yaşamımızın başrolünde olmaya alışık olduğu ortamı yakalayamamasının verdiği bitkinlik. Bakın mesela bizim televizyonlara. Ne kadar bitkin! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 102 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 177 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 166 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar