‘BÖYLE DE KOCA OLUR MU?’ DİZİSİ

Show TV’de başlayan ‘Meleklerin Aşkı’nın hikayesi, “Absürd” dedikleri durumdan yola çıkıyor. ‘Necmettin o aileye nasıl damat olmuş?’ ve ‘Melike o adamı nasıl almış?’...

Show TV’de başlayan ‘Meleklerin Aşkı’nın hikayesi, “Absürd” dedikleri
 durumdan yola çıkıyor. ‘Necmettin o aileye nasıl damat olmuş?’ ve ‘Melike o adamı nasıl almış?’ gibi sorular, dizinin hareket noktası... Bir nevi ‘Recep İvedik’ Necmettin, emekli hakime Rukiye Efe’nin (Oya Başar) damadı oluyor.

Üst kademe bürokrat bir aileye ‘hanzo damat’ olarak giriyor. Diziyi götüren de damat Necmettin (Toygan Avanoğlu)... ‘Deli dolu, eli yüzü düzgün bir yazlık dizi yapalım’ demişler. Fikir de fena değil, en azından ‘zengin şımarık oğlan ve minyon romantik kız’ şablonunun dışında... Orada da gençler, büyüklerin hikayesi içinde eriyip, gidiyor. Gördüğüm, bu haliyle gittiği yere kadar gider dizi... Biraz bir farklılık bile, gözümüzde ne kadar büyüyor.

YENENLER YAPAR

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’tan oluşan, ‘Üç Adam’ için, “Üç istidatlı genç” diyordum. Sonra, şişirilmiş şov yıldızları havası verildi. İçlerinden Yenenler, programında ‘en olgun ve uygun’ göründü bana... Şimdi, tek başına Kanal D’de ‘Şöhret Kafası’na başlayacak. Beyaz’dan sonra fiilen ekrandaki, (Okan olmadığı için) ikinci önemli isim olabilir.  Bu program, kendisi için de bir sınav niteliği taşıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 167 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar