Bizim dizilerde müzisyen olmak

Yerli dizilerimizin ‘sorunlu sahneleri’nden biridir. Kalabalık sahne çekimleri, aksiyon sahneleri, star oyuncuların sabah makyajlı uyanmaları vs.

Yerli dizilerimizin ‘sorunlu sahneleri’nden biridir. Kalabalık sahne çekimleri, aksiyon sahneleri, star oyuncuların sabah makyajlı uyanmaları vs. gibi listenin içinde bir de ‘müzisyen karakter’ vardır. Bizim yerli dizilerin enstrüman çalan karakterleri... Havaları muhteşem, çalışları felaket!

‘Piyanist’ filminin başrol oyuncusu Adrien Brody, bu rol için sıfırdan piyano çalmayı öğrenmiş.

2019’da ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ Oscar’ını alan Mahershala Ali, ünlü piyanist Dr. Don Shirley’i canlandırmıştı. “Karaktere hazırlanırken piyano çalma ve konser sahneleri için müzik endüstrisinin en saygın ve yetenekli piyanistlerinden ders aldım. Piyanonun başına oturmanın nasıl bir his olduğunu anlamak ve Shirley’in el becerisine sahip olmaya çalışmak istedim” demiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 168 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar