‘Arka Sokaklar’: Yeni oyuncuların ortak özelliği

‘Arka Sokaklar’a üç yeni karakter ve üç yeni oyuncu katılıyor. Sevi Demirçivi devlet tiyatrosu oyuncusu. Onu belki de bu dizide keşfedeceğiz diyelim. Ümit karaterinde.

‘Arka Sokaklar’a üç yeni karakter ve üç yeni oyuncu katılıyor. Sevi Demirçivi devlet tiyatrosu oyuncusu. Onu belki de bu dizide keşfedeceğiz diyelim. Ümit karaterinde. ‘Arka Sokaklar’a üç yeni karakter ve üç yeni oyuncu katılıyor. Sevi Demirçivi devlet tiyatrosu oyuncusu. Onu belki de bu dizide keşfedeceğiz diyelim. Ümit karaterinde. ‘EDHO’nun Nevzat’ı Emre Törün, Civan karakteri ile geliyor. Törün önce baleyle başladı sonra konservatuvar tiyatro bölümünde eğitimini tamamladı. Acaba dansçı özelliği hiç düşünülmez mi dizilerde? Rabia Kaya’yı, ‘Kara Para Aşk’, ‘Yedi Güzel Adam’, ‘Cinayet’, ‘Çalıkuşu’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ ve ‘Kanıt’ dizilerinde izledik. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Kick-boks bilen bir isim. Bakalım ‘Arka Sokaklar’da bu özelliği gelecek mi? Üç eğitimli oyuncu. En önemli özellikleri ne dediklerinin anlaşılması. Eh bunun eğitimini alıyorlar! Ses tonu bir de... Seslendirmeyi oyuncular kendileri yapınca bazıları mesela hayli ‘cırtlak’ olabiliyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 101 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 176 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 166 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar