Amerikan yaşamı tematik kanalları

TLC ve DMAX, her iki kanal bizim izleyici tarafından beğenildi... Kolay ulaşılması (şifresiz) para verip izleme olanağı olmayan izleyicinin ‘tematik kanal’ boşluğunu doldurdu.

TLC ve DMAX, her iki kanal bizim izleyici tarafından beğenildi... Kolay ulaşılması (şifresiz) para verip izleme olanağı olmayan izleyicinin ‘tematik kanal’ boşluğunu doldurdu. Gerçi bol miktarda ‘Amerikan kültürü’ işler olsa da her iki kanalın ‘yerel işlere’ ve ‘her ülke izleyicisinin ilgisini çekecek’ konulara yer vermesi artısı. Yeni bir genel müdür atandı Grigory Lavrov. Biz de soralım dedik, neler yapacak?

Türkiye izliyor mu?

Grigory Lavrov rakamlar veriyor... “TİAK TV İzleyici Ölçüm Paneli sonuçlarına göre, yeni sezonla birlikte TLC’nin performansı geçtiğimiz yıla kıyasla sürekli bir artış yakalamış durumda. TLC, 20+ABC1 hedef kitlede tüm günde yüzde 1.1 share ve prime time’da yüzde 0.8 share alarak istikrarlı bir başarı grafiği sergiliyor. DMAX de 20+ABC1 hedef kitlede, tüm günde yüzde 1.4 ve prime time’da ise yüzde 1 share alarak başarılı performansına devam ediyor” diye durumu özetliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar