Aliço'dan başka rolde oynayamaz!

Dizinin mesajı üstü kapalı böyleydi. ‘Menajerimi Ara’, dizi sektörünü anlatıyor. Her bölümde bir tanıdık oyuncu bir yerde kendini oynuyor. Bu hafta Rıza Kocaoğlu konuktu. Şu sıralar ‘Çukur’un Aliço’su olarak seyircinin hafızasında.

Dizinin mesajı üstü kapalı böyleydi. ‘Menajerimi Ara’, dizi sektörünü anlatıyor. Her bölümde bir tanıdık oyuncu bir yerde kendini oynuyor. Bu hafta Rıza Kocaoğlu konuktu. Şu sıralar ‘Çukur’un Aliço’su olarak seyircinin hafızasında. Senaryo icabı yeni bir film çekiyor ve menajeri de Feris. Rolü, plazada çalışan kırılgan karaktere sahip bir erkek. Kıyafetlerini çıkarmadan görüşmeye geliyor. 

“Rolünü bu kadar aşırı ciddiye almanı takdir ediyorum. Biz sırf bu filmde oynayabilmen için diziden izin aldık” diyor Feris. “Ben ‘Çukur’un Aliço’suyum böyle bir dünyayı, böyle bir karakteri bırakıp, kırılgan yapıya sahip bir rolü oynamak istemiyorum” diyen aslında Rıza kardeşimiz değil; senaryo... Daha sonraki karelerde daha karikatürize bir Rıza Kocaoğlu, ‘Aliço’dan başka rol oynayamaz’ sahneleri var. ‘Çukur’un yönetmeniyle olan sahne tavan. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 167 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar