Sektörde sürpriz birleşme?

Med Yapım ile Ay Yapım, Madd Entertainment adıyla ortak bir şirket kurdu. Kendi dizilerini bu şirket aracılığıyla dünyaya satacaklar. Yurt dışı pazarında en çok iş yapan projeleri elinde bulunduran bu iki...

Med Yapım ile Ay Yapım, Madd Entertainment adıyla ortak bir şirket kurdu. Kendi dizilerini bu şirket aracılığıyla dünyaya satacaklar. Yurt dışı pazarında en çok iş yapan projeleri elinde bulunduran bu iki şirketin kararı, sektörün dış pazar ayağında dengeleri epey değiştirecek. Madd Entertainment’in başına Özlem Özsümbül geldi. Özsümbül, daha önce Kanal D’nin film alım ve yatırım satış müdürlüğünü yapmıştı. (Kaynak: Worldscreen.com)

BU DİZİ AİLE YAPIMIZA UYUYOR MU?

‘Bir Zamanlar Çukurova’da Veli, kardeşi Züleyha’yı Hüseyin’e borcu karşılığı satıyor. Tam o sahnede ev ahalisi, “Ee bu dizi, bizim aile yapımıza uyuyor mu?” diye bir saptamada bulundu. Hani geçenlerde ‘Koca Koca Yalanlar’a, “Erkeklerin eşlerini aldatmaları normal gibi gösteriliyor”
diyerek ceza verilmedi mi? Ev ahalisi, oraya takıldı. Hiçbir diziye böyle cezalar gelmesin! ‘Bir Zamanlar Çukurova’yı da bu düşüncelerle izlemedik. Hatta evdekiler, “Sardı” dedi. Aile yapımız nedir? Gerçek hayatta ne hale gelmiştir? Boşanmalar, aldatmalar ve borçtan dağılan aileler... Sayalım, projeler yetişemez hızına! Onun için, dizilere topu atıp, sıyrılmayalım.

İşte şive, işte oyunculuk!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 168 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar