‘Ceza almamak için böyle yapıyorlar’

‘Ufak Tefek Cinayetler’de ilişkilerin bir ileri bir geri gittiğini yazmıştım.  Bir izleyiciden, “Ceza alırlar diye kızla oğlan aşk yaşayamıyor. Senarist, oğlanı karısından boşatsa, konu...

‘Ufak Tefek Cinayetler’de ilişkilerin bir ileri bir geri gittiğini yazmıştım. 
Bir izleyiciden, “Ceza alırlar diye kızla oğlan aşk yaşayamıyor. Senarist, oğlanı karısından boşatsa, konu bitecek. Mecbur, adamı eve geri yolluyor” yorumu geldi. Oya’yla Serhan ilişkisi bu yüzden ilerlemiyor. Yani izleyici, ‘anlayışlı olun’ diyor. 

Sinan Akçıl’dan TV programı 

Sinan Akçıl, TRT Müzik’te ‘Farklı Sahne’ isimli yeni bir programa başladı. İlk 
konukları, Serdar Ortaç ve Otilia oldu. Akçıl piyanonun başına oturdu, Ortaç or-
kestrayla okudu. Program, canlı yayınlandı. Bahtiyar Sis imzası var. Yılların ismi, ne şovlar yönetti... ‘Farklı Sahne’, her perşembe TRT Müzik’te 22.30 gibi başlıyor. Bu tarzı sevenler için, iyi bir adres. 

Şampiyonlar Ligi bedava olmaz!

BeIN Sports, Şampiyonlar Ligi maçlarını aldı ve şifreli yayınlayacak. “Spor haber kanalı var, oradan şifresiz yayınlanır” diyorlar. Kimler izleyebilir? Aboneler... Peki üç büyüklerden biri veya ikisi kupaya katılma hakkını kazandı, maçları buradan yayınlanır mı? Zannetmem. Kanal, bu maçlar için tonla para vermiş. Aboneler, ‘harbi maçları’ izlemek istiyorlarsa, Şampiyonlar Ligi paketini (Şu an böyle bir durum yok ama olacak diye düşünüyorum) almak durumunda kalacak.  

Erotik aslan belgeseli

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar