Karısı kocasına böyledermiş!

‘İstanbul’lu Gelin’de, Faruk, Süreyya’yı çapkın avukat Can’dan kıskanıyor. Süreyya, “Adam bana bir şey hissetmiyormuş, yanıldın. Ne o zaman bu kıskançlığın...

‘İstanbul’lu Gelin’de, Faruk, Süreyya’yı çapkın avukat Can’dan kıskanıyor. Süreyya, “Adam bana bir şey hissetmiyormuş, yanıldın. Ne o zaman bu kıskançlığın sebebi?” deyince ev ahalisi, “Söylenecek laf mı? Benim sana böyle dediğimi düşünsene!” dedi.

‘Kızlarım İçin’...

‘Kızlarım İçin’ dizisinde Yaşar, (Fikret Kuşkan) “Ben diğer yüzde 99’danım. Zenginliği ele geçirmiş olan yüzde 1’in karşısındaki, o yoksul yüzde 99. Bu hayattan çok şey istemedim. Başımı sokacak bir ev ve karakterli bir eş” diyordu. Karısı aldatmış, kızı annesini evde yakalamış ve sonra öldürmüştü. Yaşar da cinayeti üstlenmişti. Hep böyledir. Hayattan fazla bir şey istemiyoruz hikayesi. Ya bir dirensin senaryo, bir isyan etsin... Bak taşeron bile kadrolu oluyor artık.

Zonk diye bir cümle!

‘Ufak Tefek Cinayetler’de Oya soruyor: “Edip aklımızdan geçen şeylerden sorumlu muyuz?” Edip’in yanıtı: “Bizi biz yapan düşüncelerimizdir. Bize kim olduğumuzu gösterir.” Rüya deriz aslında bunlara, Sabah kalktığımızda yüzümüzü yıkadıktan sonra, unuturuz. 

Göksel Arsoy Kitap tanıttı 

‘Altın Çocuk’, Göksel Arsoy’un hayatını anlattığı kitabı. Arsoy, KRT kanalında ‘Anı Defteri’nde kitaptan bahsediyordu. Tavsiye etti, “Aşk da var, dedikodu da” diyerek çok hoş bir pazarlama taktiği kullandı.  

İzmir üzümü olmaz!

FOX haberlerde ‘İzmir üzümü’ lafını duyunca ev ahalisi, “İzmir üzümü olmaz, Manisa üzümü olur” diyerek tepki gösterdi. 

İngilizcemiz nasıl?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 168 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar