Kura çekimini yayınladı mı?

2018  Dünya Kupası’nın kura çekimleri, Moskova’da yapıldı. İran dünya kupasına katılıyor. İran hükümeti, kadın sunucu Maria Komandnaya’nın açık kıyafet giymesi durumunda, kura...

2018  Dünya Kupası’nın kura çekimleri, Moskova’da yapıldı. İran dünya kupasına katılıyor. İran hükümeti, kadın sunucu Maria Komandnaya’nın açık kıyafet giymesi durumunda, kura çekiminin yayınını keseceğini açıklamıştı.

Sunucunun kapalı bir kıyafetle çıktığı ve yayının kesilmediği şeklinde haberler okudum. Belçika devlet televizyonu RTBF’nin internet sayfasındaki haberde, ‘Milyonlarca İranlı futbolsever ekran başında kura çekimini izleyemedi’ yazıyordu. Nedeni ise, ‘Rus gazeteci Maria Komandnaya’nın seksi kıyafet giymesi’ şeklinde verilmişti.

Haberde, IRIB İran devlet televizyonunun yayını kestiği, bir zamanların Portekizli yıldızı Luis Figo ile yapılan bir söyleşiyi ekrana getirdiği yazılmış. Ayrıca, ülkelerinin hangi grupta olduğunu, ekran başındaki İranlıların çok sonra öğrenebildikleri belirtiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar