Cumali 'Çember'den neden ayrıldı?

Star TV’nin temiz işlerinden TV filmi serisi ‘Çember’in yeni sezon karakteri Cumali, (Olgun Toker) yayınlanan son bölümde, “Yolcu yolunda gerek” dedi ve kameralara el sallayarak finale gitti. Yeni sezonda üç...

Star TV’nin temiz işlerinden TV filmi serisi ‘Çember’in yeni sezon karakteri Cumali, (Olgun Toker) yayınlanan son bölümde, “Yolcu yolunda gerek” dedi ve kameralara el sallayarak finale gitti.

Yeni sezonda üç bölümün bizlere yavaş yavaş alıştırdığı Cumali, neden ayrıldı? Toker’in Most Yapım’la anlaşması var. Oyuncu, yapım şirketinin ‘Hayat Sırları’ dizisinde oynayacak. Çekimler öne çekilmiş. Böyle olunca Toker, ‘Çember’de üç bölümde yer alabildi. Yani erken veda etti. Tam alışmıştık bu karaktere, gitti.

‘FİLİNTA’NIN NİYETİNE...

Yapımcı Burhan Özkan, (‘Filinta’nın yapımcısı) “Filinta’yı Avrupa’ya açılmak için çektim. 56 bölüm yayınlandı. ‘Kalbimin Sultanı’ dizisini gerçekleştirirken, saygın karşılanmamızda ‘Filinta’nın büyük rolü oldu” diyor. Dizi, TRT 1’de ekrana gelmişti. Proje, çekim, oyunculuk, dekor ve efektleriyle polisiye çizgi roman tadında sektörün en ilgi çekici işlerinden biri oldu. Özkan, “İşte bu bizim, ‘Kalbimin Sultanı’ dizisiyle Ruslarla ortak yapıma girmemizde en büyük etken oldu” diyor. Projenin Rus ortağı, enerji devi Gazprom’un çatısı altındaki KIT sinema Stüdyosu... Gazprom, Rusya’da televizyon ve sinema yapımlarına büyük yatırım yapıyor. ‘Vikingler’ filmi mesela, Gazprom medya bünyesinde yer alan Central Partnership Film Company’nin içinde bulunan bir yapım. 2016’da dünyanın en çok hasılat elde eden10 filminden biri oldu. Yani ‘Kalbimin Sultanı’nın sıradan bir iş olma şansı yok. Dizinin şöyle elini yüzünü düzeltme tarafında Bobby Roth olacak. ‘Lost’ var ‘Prison Break’ var portföyünde... Eh onu getirip, bu işin içine dahil etmek, ‘pamuk eller cebe’ olur, bunu da yapmışlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar