Şener,yapım şirketi kurdu

Ertem Şener, yapım şirketi kurmuş. Yabancı iki formatın Türkiye’deki yayın hakkını almış. Bunlardan biri ‘Extra Mile’. Boşanmış çiftler, bir adada çocukları için...

Ertem Şener, yapım şirketi kurmuş. Yabancı iki formatın Türkiye’deki yayın hakkını almış. Bunlardan biri ‘Extra Mile’. Boşanmış çiftler, bir adada çocukları için yarı-şıyor. Diğer programın adı, ‘Boom’. Kanallarla görüşmeler başlamış. Bu iki formatın uyarlamasını Şener kendisi yapacak. 

Perihan Savaş’ ın fobisi neydi?

NeuroFormat, beynin başarı ve mutluluk için yeniden formatlanması anlamına geliyor. Konunun ülkemizde şöhret olan ismi Barış Muslu. Muslu, ‘1AN TV’de ‘Kırmızı Koltuk’ programında, “Perihan Savaş’ın 35 yıllık uçak fobisini bitirdik” dedi. Muslu’yu sadece ekranda görebilirsiniz. Randevu alıp, “Beni de iyileştir” diyebilmenin mümkün olmadığı söyleniyor.

Dizilerde pikap Modası

Moda, ‘demode’ olanın tekrar hatırlanmasıdır. Pikaplar ve plaklar artık revaçta. Kasetler bile tekrar dönebilir. Dizilerimizde dikkat ettim, millet pikap çalar oldu. ‘Dolunay’da bol bol Ferit Yaman’ın malikânesindeki plak koleksiyonu ve pikap görülüyor. Nazlı’ya “Kapat gözlerini öyle dinle” dediği sahne vardı. Bill Baylis and Simon Stewart’ın ‘You’re Special’ adlı şarkısı olduğunu tesadüfen, dizisin.com’da Sinem Özcan imzalı yazıda öğrendim. Biz başkasının ‘fikrini çalmayız’, icabında söyleriz. 

‘Savaşçı’ dizisinde de Halil İbrahim Kopuz, Aşık Veysel’in ‘Dostlar Beni 
Hatırlasın’ı pikabında orijinal baskısından bizlere dinletti. Güzel bunlar, 
devamını dileriz. 

Meydan mı kaldı?

Bir inşaat reklamı, “Dünden bugüne meydanlarla yaşar İstanbul. Değişmeyen tek şey, meydanların İstanbul’un kalbi olduğudur” diyor. Hangi meydan? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 102 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 177 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 166 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar