Yeşil erik gibi şarkı

‘Bu Sayılmaz’ dizisinde Cengiz (Settar Tanrıöğen) Gümbür Bar’ın sahibi olarak, “Yaza damgasını tak diye vuracak bir şarkı bulmam lazım. Yaz parçası çok önemli, yeşil erik gibidir. O...

‘Bu Sayılmaz’ dizisinde Cengiz (Settar Tanrıöğen) Gümbür Bar’ın sahibi olarak, “Yaza damgasını tak diye vuracak bir şarkı bulmam lazım. Yaz parçası çok önemli, yeşil erik gibidir. O çıktığı zaman yaz geldi dersin” şeklinde konuştu. Yaz şarkılarının güzel tarifiydi.

Sol liberal kanal hangisi olur?

TRT haber’in ‘Geniş Açı’ programında Tarık Çelenk, “Çok sol liberal bir 
kanalda tartışıyorduk” diye bir söz söyledi. Ev ahalisi merak etti, “Acaba 
bu sol liberal kanalımız hangisi?” Yoksa CNN Türk mü? 

Hayat kurtaran hareket nerede?

Kanal D ana haber bülteninde, ‘Hayat Kurtaran Hareketler’ başlıklı bir haber ekrana geldi. Üç küçük çocuğumuzun nefes borusuna ayrı ayrı kabak çekirdeği, zeytin çekirdeği ve patlamış Mısır tanesi kaçmış. Yatağa bağlı yaşıyorlar. Spiker, “Böyle durumlarda neler yapmamız, hayat kurtarır? Son derece basit hareketler” dedi. 

Dr. Günay Cantürk, “Çevirip sırtına kuvvetli vurmayla evde en azından bunu yapabiliriz” diye açıkladı. Bir çocuğu ters çevirmiş anne görüntüsü geldi ekrana, o kadar. 
Ev ahalisi pür dikkat, “Yahu hareketi tam göstersenize” dedi. Mizanseni pek sever özel kanal haber bültenleri. Tam da buna müsait bir haber, ama yapmadılar!

78 milyon otoyol kenarında oturuyor!

BBC Earth’de ‘En Zorlu Yerlerde Olmak’ programında Londralı taksici Mason McQueen, Hindistan’ın Mumbai şehrinde mesleğini icra ediyor. Şartlar felaket.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 168 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar