‘'Zevzekler'' ve ‘'Muhtıra'' hakkında...

Bu millet 15 Temmuzda işgal güçlerine karşı bir zafer destanı yazdı

104 Emekli Amiral, Montrö Sözleşmesi çerçevesinde ve bazı yüksek rütbelilerin kendilerince yakışıksız buldukları hallerinden şikayetlendikleri bir bildiri yayımladılar.

Emekli insanların, bir araya geldiklerinde vatan millet meselelerinden konuşmaları elbette normaldir. Normal olmayanı ise, bu kendi aralarında konuştukları muhabbeti, bir gece yarısı 'Yüce Türk Milletine'' anonsuyla yayınlamalarıdır.

Siyasal tarihi, aslen bir darbeler tarihi de olan ülkemizde, emekli de olsa silahlı kuvvetlere ait komuta merciinin bir araya gelerek yüksek sesle uyarılarda bulunması elbette, sıradan bir ihtiyarlar- tekaüdler muhabbeti olarak algılanmaz. Ayrıca yakın tarihimizde pek çok şerli kalkışma, güneş battıktan sonra başımıza gelmiştir. Niçin ikirciklenmeyelim, niçin teyakkuza geçmeyelim?

Meral Akşener Hanım, bildiri hakkında konuşurken ''zevzekliktir' dedi... Evet ilk bakışta gerçekten zevzeklik de var işin içinde; çünkü Kubbealtı Lügati'ne göre zevzek; tatsız tatsız konuşan, geveze....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bir dostu uyandırmak..." 28 Mayıs 2023 | 475 Okunma Yeni Türkiye Sağı 24 Mayıs 2023 | 192 Okunma Maskeli balonun maskesiz müdavimleri... 21 Mayıs 2023 | 167 Okunma Bu nefretin bir dibi var mıdır? 17 Mayıs 2023 | 1.079 Okunma Ayasofya'da bir akşam namazı... 14 Mayıs 2023 | 884 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar