Yürek yangını

Hatay’daki yangın, yüreklerimizi yaktı. Belen ilçesinde başlayıp, İskenderun ve Arsuz ilçelerine de sıçrayan yangın, önüne çıkan canlı cansız her varlığı yutarak büyük bir ...

Hatay’daki yangın, yüreklerimizi yaktı.

Belen ilçesinde başlayıp, İskenderun ve Arsuz ilçelerine de sıçrayan yangın, önüne çıkan canlı cansız her varlığı yutarak büyük bir felakete sebep oldu. Yangın, 33 saat sonra ancak kontrol altına alındı... Terör örgütü PKK’nın yangını üstlenmesi ise akıl almaz, insanlık dışı bir durum olarak hafızalara yazıldı.

Yangından kaçamadığı için kömür kesilmiş zavallı bir tavşan, yaşanan doğa facianın olduğu kadar PKK’nın ölü seviciliğinin de sembolü gibiydi. Devasa yükselen yangın alevleri önünde can havliyle evlerini bırakıp koşuşan çocuklar, ağlaşan kadınlar, çaresiz yaşlılar ise yaşananlar hakkında tam bir savaş izlenimi veriyordu.

Savaş... Hayatla savaşan, insanlığı ve aslında yaşamı yok etmeye azmetmiş açgözlü, doyumsuz bir terörle karşı karşıyayız aslında, Hatay’daki yangın, terörizmin şeytani yüzünü ortaya koyması açısından diğer faciaları geride bıraktı.

Tüm bu dehşet dolu anları, s

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bir dostu uyandırmak..." 28 Mayıs 2023 | 475 Okunma Yeni Türkiye Sağı 24 Mayıs 2023 | 192 Okunma Maskeli balonun maskesiz müdavimleri... 21 Mayıs 2023 | 167 Okunma Bu nefretin bir dibi var mıdır? 17 Mayıs 2023 | 1.079 Okunma Ayasofya'da bir akşam namazı... 14 Mayıs 2023 | 884 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar