Direkler arası eğlenceden Ramazan Sevincine TRT ekranı

Bizde adettir. Ramazan gelince hemen her kanalda bir iftar programı yayına girer.Hatta 11 ay boyunca İslam'a Müslümanlara küfredenler bile ''Müslüman memleketinde yayın yapmanın gereği herhâlde'' deyip izleyenin kendini dine imana...

Bizde adettir.

Ramazan gelince hemen her kanalda bir iftar programı yayına girer.

Hatta 11 ay boyunca İslam'a Müslümanlara küfredenler bile ''Müslüman memleketinde yayın yapmanın gereği herhâlde'' deyip izleyenin kendini dine imana temelli kaptırmayacağı, bayrama ancak çıkaracak bir program tedarik eder.

Sahur işine hiç girmez. Malum, sahur saatleri prime time dışıdır. Zahmetlidir. Kim kalkıp görecek anlayışıyla olacak ya hiç dini yayın yapmaz ya da konusu mahallede geçen eski bir Türk filmi falan yayınlar.

Bunları saymazsak samimiyetle ve hizmet gayretiyle yayın yaptı bu Ramazan da televizyon kanallarımız. Yılda bir görünen isimler de vardı aralarında, mutat program yapan popüler hocalar da. Belli bir plan program çerçevesinde gönlünü gözünü yönünü Allah'a çevirmiş izleyiciye hizmet etti. Allah hepsinden razı olsun.

**

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Bir dostu uyandırmak..." 28 Mayıs 2023 | 473 Okunma Yeni Türkiye Sağı 24 Mayıs 2023 | 192 Okunma Maskeli balonun maskesiz müdavimleri... 21 Mayıs 2023 | 167 Okunma Bu nefretin bir dibi var mıdır? 17 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Ayasofya'da bir akşam namazı... 14 Mayıs 2023 | 884 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar