Atatürk maskeli azınlık kalkışması

Amerika Türkiye'nin etrafını adım adım kuşatırken ülke Müftülere verilen nikah ile Başbakan Binali Yıldırım'ın Anıtkabir'de yaptığı dua ile meşguldü.Sol/Kemalizm adı altında...

Amerika Türkiye'nin etrafını adım adım kuşatırken ülke Müftülere verilen nikah ile Başbakan Binali Yıldırım'ın Anıtkabir'de yaptığı dua ile meşguldü.

Sol/Kemalizm adı altında konuşlanan azınlık medyasının sıkıntılı geçtiğimiz bu süreçte ne Türkiye'nin kuşatılması ve ne de batının taşeron terör örgütlerle ülkeyi zayıflatma girişiminde bulunduğuna dair tek bir haberine şahit olamadık.

Amerika, yerel güçlere destek anlamında havadan ve karadan binlerce ton mühimmatı Suriye'ye yığarken azınlık medyamız, FETÖ ile birlikte Türkiye'nin Özgür Suriye Ordusuna yaptığı yardım tırıyla meşguldü.

Azınlık medyasının tabanı malum ülkesine ve dünyaya yabancılaşmış, dünyayı 90 yıl geriden takip eden CHP'lilerden oluşuyor.

Ülkemizde çok sesli basın ve yaygın sosyal medya ağına rağmen CHP tabanı için ülkenin ekonomik yapısı hala 1940'lardadır.

Bu nedenle yerlileşen silah sanayi, düşen enflasyon, artan ihracaat, dev yatırım ve ihalelere ve azalan cari açığa rağmen “Açız… Bittik… Kriz geliyor…” demeden edemiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Parlak beyinlerimiz ve Batı 13 Eylül 2017 | 215 Okunma Müslümanlar tabi olarak Kur’ancı ve mealcidir 11 Eylül 2017 | 265 Okunma Akıl verene değil hizmet edenlere ihtiyaç var 09 Eylül 2017 | 170 Okunma Çağdaş müşriklik, deizm (2) 06 Eylül 2017 | 309 Okunma Çağdaş müşriklik, deizm (1) 04 Eylül 2017 | 1.047 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar