Birileri köylüyü, işçiyi edepsiz sanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan sonunda beklenilen açıklamayı yaptı ve “Birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği, herkese ayar vermeye çalıştığı anlaşılıyor. Kimsenin racon kesmesine...

Cumhurbaşkanı Erdoğan sonunda beklenilen açıklamayı yaptı ve “Birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği, herkese ayar vermeye çalıştığı anlaşılıyor. Kimsenin racon kesmesine ihtiyacım yoktur. Eğer bir racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim” dedi.

Ne kadar haklı olursa olsun ekranlardan ve köşelerden birilerinin muarızlarını susturma, korkutma ve haddini bildirme adına, “Senin o köşede son günün…”

“Bak yakında sıra sana da geliyor…”

“Yakında savcı seni alıp içeri tıkacak…”

“O adamı ekrandan almazsan patron olarak senin işin zor…” türü edilen beylik laflardan millete gına geldi.

Hele bu tür beylik laflar edenlerin tehditlerine ilaveten Cumhurbaşkanı ve Başbakan Yıldırım ile nerede, ne zaman, ne maksatla çektiği belli olmayan resimlerle servis etmeleri pek de hoş değildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Parlak beyinlerimiz ve Batı 13 Eylül 2017 | 215 Okunma Müslümanlar tabi olarak Kur’ancı ve mealcidir 11 Eylül 2017 | 264 Okunma Akıl verene değil hizmet edenlere ihtiyaç var 09 Eylül 2017 | 170 Okunma Çağdaş müşriklik, deizm (2) 06 Eylül 2017 | 308 Okunma Çağdaş müşriklik, deizm (1) 04 Eylül 2017 | 1.047 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar