“Yılanbaşı Noel Mandacılığına Hayır!”

BismillahirrahmanirrahiimYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Allah’ın lütfuyla dokuz yıl evvel kaleme aldığımız “Her değişim bir kelimeyle başlar - (Change starts with a word!)” balıklı yazımızı günümüze uygun düzelterek tekrar yayınlamayı faydalı gördük!

İslam düzenindeki helaller ve haramlar; devletlerin, vatandaşlarının emniyeti için koyduğu trafik çizgi ve işaret levhaları gibidir. Düz çizgiler kesin sollama yasağını, kırmızıçizgili ok işaretli trafik levhaları da tehlikeli virajları gösterir. Aynen bunun gibi dinimiz İslam’daki haramlar da ferd, toplum ve devlet için zararlı ve tehlikeli yolları gösterir. Helaller de, aralıklı sollanabilir çizgilere benzer. Aşırıya kaçmamak şartıyla fert, toplum ve devlet için faydalı yolları gösterir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar