“Yaptıklarımız ve yapacaklarımız!”

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Yapamayacaklarınızı ve yapmayacaklarınızı niçin söylüyorsunuz! Bu, Allah (cc) katında çok kötü bir davranıştır!’’ (Saf Suresi 3-4) ilahi mesajı hepimizin imanı, ameli ve ahlakıdır!

Hepimiz; Allah (cc) ve Resulüne (sav) iman eden, İslami ilkeleri tasdik eden, tüm antlaşmalara riayet eden, verdiği sözü senet ve namus kabul eden, emanetlere ihanet etmeyen ve daima ‘’Halka hizmeti Hakk’a hizmet’’ gören birer Müslüman kul olmalıyız ki iç ve dış düşmanlarımıza karşı Allah’ın (cc) yardımıyla galip gelelim!

Zira; tüm gasıb, hain ve zalim güçler mazlum Müslüman coğrafyayı tamamen yutmak için Türkiyemizle ve müttefikleriyle savaşıyorlar!

Bu savaşın tek kazananı yani galibi olacak! 

Ya hepimiz! Ya da hiçbirimiz! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündem Rabıta değil irtibattır! 17 Mayıs 2024 | 327 Okunma Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! 10 Mayıs 2024 | 286 Okunma Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 385 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 336 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 231 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar