Unutmadık! Asla unutmayacağız!

BismillahirrahmanirrahîmYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm peygamberlerimize...

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza,  din ve vatan muhafızı gazi ve şehidlerimize, Allah’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan mümin kardeşlerimize salat ve selam olsun!

Allah’ın dünya okulunun emanetçisi ve talebesi olan ve unutan manasına gelen insana nasihat ve sohbet yanlışa düşürülmesini engelleyen en büyük ilaçtır!

24 Haziran seçimlerinde habis insanların habis tuzaklarına düşmemek ve düşen kardeşlerimizi şimdiden kurtarmak için eski Türkiye’yi ve milletimize ihanetlerle dolu asırlık geçmişimizi hatırlatmaya ısrarla devam etmeliyiz. Zira “Hafızayı beşer nisyanla maluldür” Yani “İnsan hafızası unutkanlık hastasıdır”.

Onun için Türkiye gemisinin kaptanıyla beraber kadrosunu seçerken; bin yıl, din, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan tüm yaratılanların hak ve hürriyetini koruyan Anadolu Barış Köprüsü olan İslam Medeniyetimizi ve Hilafeti (başımızı) savaşlarla yıkamadıkları halde meclisimizde devrimlerle deviren zihniyeti unutmadık ve asla unutmayacağız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 217 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar