Temel Meselemiz: Millî Eğitim! Milli Eğitim! Milli Eğitim…

 Allah’ımızın lütfu, inayeti ve yardımıyla aziz milletimiz; karanlık şeytani düzenler karşısında can feda bir mücadeleyle rızaenlillah, fisebilillah saf tutmuş, bu safta el bağlamış...

 

Allah’ımızın lütfu, inayeti ve yardımıyla aziz milletimiz; karanlık şeytani düzenler karşısında can feda bir mücadeleyle rızaenlillah, fisebilillah saf tutmuş, bu safta el bağlamış, boyun bükmüş eren olmuş, kılıç kuşanmış alperen olmuş, hırka giymiş kalperen olmuş, at binmiş; serden, yeri gelmiş candan, canandan vazgeçmiş ve bu fedakarlığı nedeniyle de batıl-habis-şeytani düzenlerin hep hedefi olmuştur.
Özellikle son üç asırdır siyasi, iktisadi ve ilmi sahalarda siyon-haç-nifak zihniyetleriyle mücadelemiz durmamış, kıyasıya devam etmiştir! Ve Kıyamete kadar da devam edecektir! Ehl-i Salib teyakkuzda ve uyanıkken uyumak, gaflet ve aramızdaki kavgalar maskaralıktır!
Zira duracak ve oturacak zamanımız yoktur!
Hem de hiç yoktur! 

Bu sebeple her şeyi iktidardan bekleme gafletinden kurtulup milli muhalefeti ve iktidarıyla hepimiz içimizdeki hesabi mal ve makamkolik kargaları her yerden kovmakla sorumluyuz! Ayrıca her kurum ve kuruluşta, içindeki habis zihniyetlileri ayıklamakla sorumludur!   

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 218 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar