Sıra iktidarımızda!

 Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, ashabına...

 

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, din ve vatan muhafızı şehit ve gazilerimize salat ve selâm olsun! 

Milletimiz vatandaşlık görevini yerine getirdi! Sıra iktidarımızda! Verilen sözleri yerine getirmek için yeni Kabinemizde ‘bismillah’ diyerek görevine başladı, elhamdülillah! Seçim bitti geçim derdine çözüm için seferberlik ilan edilecek inşallah! 

Aile ve mutfak yangınlarını söndürmek önceliğimiz olmalı! Aksi halde siyasi sonumuzun gelmesi kaçınılmaz bir gerçek!   

Maddi ve manevi yangınların söndürülmesinde ve her işte başarılı olmanın olmazsa olmaz şartı; emanet, ehliyet, liyakat, meşveret, uhuvvet ve sadakat ilkelerine uyan hasbi kadrolarla çalışmaktır! Yani adama iş değil işe adam ilkesinden asla taviz vermemektir!  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 383 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 225 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 392 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar