“Sadece Senin izindeyiz Ya Resûlullah!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Bizi, Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a Hamd olsun!

Sevgili Peygamberimizin Dünyaya teşriflerinin 1447. yılını kutlayacağımız haftanın anısına 2015 yılında Medine-i Münevvere’de kaleme aldığımız mektubumuzu düzelterek yeniden yayınlıyoruz!

Allah (c.c) tarafından Âlemlere Rahmet olarak gönderilen elçimiz, Sevgili Peygamberimiz, günahkâr, aciz Ümmetiniz olarak huzurunuza geldik!

Tam yüz yıldır Ümmetiniz olarak, Sizin Önderliğinizi bırakıp, asrımızın Ebu Cehilleri Mao, Lenin, Hitler vb. Deccalların izinden gideli, yenildik. Gönüllerimiz harap oldu. Zillete düştük. Onur ve izzetimizi kaybettik. Varlık içinde açlık ve sefalet çeken bir Ümmet olduk Ya Resûlullah!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 389 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar