“Sadece Senin izindeyiz ve yolundayız Ya Resûlellah!”

Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize bizi ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz...

Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize bizi ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza, mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, din ve vatan muhafızı gazi ve şehidlerimize salat ve selam olsun!

 “Hiç kuşkusuz Allah ve Melekleri, Peygambere Salat ederler. ( Allah peygamberine karşı çok merhametlidir; ona daima sevgiyle yönelir. O’nu över, O’na değer verir, işlerini bereketli kılar, ismini yüceltir ve O’nun üzerine Rahmetini indirir. Meleklerde Peygamberi çok severler, O’nun en yüce makamlara ulaşması, İslam’ın ve Müslümanların üstün gelmesi için Allah’a dua ederler. O’nun şerefini gözetmeye, şanını yüceltmeye özen gösterirler.O halde Ey inananlar! Sizin kurtuluşunuz için her şeyini feda eden bu Peygamberin izinden yürüyün, tüm gücünüzle davasına destekleyin, O’na saygılı ve edepli olun! Böylece Siz de O’na Salat edin ve O’na tüm kalbinizde esenlikler dileyerek, içtenlikle selam edin. “Çirkin iftiralarla İslam’a saldırarak Allah’ı gazaba getiren ve O’nun Peygamberini sözüyle, yazısıyla ve eylemiyle inciten münafıklara, kâfirlere ve zalimlere gelince, Allah onları dünyada da ahirette de lanete uğramış (rahmet ve affından kovmuş) ve onlar için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.” (Ahzab S. 56-57. Ayeti Kerime tefsirli meali)

 İlahi mesajları ışığında Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin 1448. yılını kutlayacağımız bu akşamın anısına 2015 yılında Medine-i Münevvere ’de kaleme aldığımız Hz. Muhammed (s.a) Efendimize mektubumuzu revize ederek ilginize arz ediyoruz.

“Sadece Senin izindeyiz ve yolundayız Ya Resûlellah!”

Allah (c.c) tarafından Âlemlere Müjde, Uyarıcı ve Rahmet Elçisi olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz! Günahkâr, aciz ümmetiniz olarak huzurunuza geldik!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 199 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar