Sadakat ve Selamet!

Kıymetli kardeşlerim, Kurban Bayramı nedeniyle oluşan yoğunluktan dolayı bu haftaki yazımızı kaleme alamadık.Anlayışınıza istinaden önemli gördüğümüz ve geçmişte...

Kıymetli kardeşlerim, Kurban Bayramı nedeniyle oluşan yoğunluktan dolayı bu haftaki yazımızı kaleme alamadık.

Anlayışınıza istinaden önemli gördüğümüz ve geçmişte yazdığımız “Sadakat ve Selamet” başlıklı yazımızı tekrar ilginize arz ediyor hürmet ve muhabbetle Kurban Bayramımızı tebrik ediyorum.

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine ashabına canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan sadıklara salat ve selam olsun.

Allah’ımıza kulluk görevlerini yerine getirmenin teşekkür bayramı olan Kurban, sadece senede bir gün Allah için bir hayvanı kurban edip etlerin bir kısmını yiyip, çoğunu muhtaçlara yedirmek değildir!

Allah’a her şeyimizle yakın (Mukarreb) kul olmanın adıdır kurban! Mala, makama, nefsi arzulara ve kullara kulluğu terkedip sadece Allah’a kul olmanın yoludur Kurban.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 197 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar