Sadakat ve Selamet!

BismillahirrahmanirrahimYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine ashabına canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan sadıklara salat ve selam olsun.

Allah’ımıza kulluk görevlerini yerine getirmenin teşekkür bayramı olan Kurban, sadece senede bir gün Allah için bir hayvanı kurban edip etlerin bir kısmını yiyip, çoğunu muhtaçlara yedirmek değildir!

Allah’a her şeyimizle yakın (Mukarreb) kul olmanın adıdır kurban! Mala, makama, nefsi arzulara ve kullara kulluğu terkedip sadece Allah’a kul olmanın yoludur Kurban.

Şeytan ve avanelerinin tuzaklarından ve… izmlerinden uzaklaşıp, Allah’a yakınlaşmanın vesilesidir Kurban.

Allah’ın emir ve yasaklarına her zaman ve her yerde itirazsız uymaktır Kurban.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündem Rabıta değil irtibattır! 17 Mayıs 2024 | 327 Okunma Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! 10 Mayıs 2024 | 286 Okunma Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 385 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 336 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 231 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar